Romy Nettekoven uit Nijmegen (zang, percussie)

Romy is een ervaren zangeres die ook houdt van het jaren 60-70-80 repertoire.  Ze maakte eerder deel uit van o.a. de Nijmeegse band MisTerB maar nu sinds 1 jaar de zangeres van de RECALLcoverband 

Marjon Josemanders uit Arnhem (zang en percussie)

Nieuw bij de RECALLcoverband.

Theo Josemanders uit Langenboom. (Leadzang, keyboard en saxofoon)

Maakte muziek bij  o.a  Amazing, The Sunny Stars, The Dutchman Selection,Sesjun, Melodica’s, Countryband Wagon Trail en het Duo Jones & Garrick. Nu nog steeds actief als One man band met zang en keyboard. Is oprichter van de huidige RECALLcoverband, die zich na ruim 2 jaar al goed heeft gevormd.

Tonny Hendriks uit Langenboom. (Bas en zang)

Speelde o.a bij Desolation, bij bluesband  Tuesday Bluesday  en nog steeds  aktief bij sixtees band ” Don’t Look Back” en Classicrockband Bulldog-Lt.  Ook bij de RECALLcoverband komen zijn kwaliteiten als bassist goed van pas.

 

 Boeke Nettekoven uit Nijmegen (Sologitaar en keyboard)

Speelde in de jaren 70 in "Perfection5" en later in de jaren 80 in de top-40  formatie "Zzoom"; ook maakte hij deel uit van de band "MisterB". Momenteel speelt hij in de formatie "Bone Lazy" en nu ook in de "RECALLcoverband"

 

 

Harry Huibers uit Reek. (Drum en zang)

Speelde ooit diverse blaasinstrumenten en slagwerk bij regionale bandjes. Later drummer bij de docentenband van de Avans HS; nu helemaal los bij de RECALLcoverband.